Administratie of passie?

De administratie is voor de meeste ondernemers een vervelende en saaie bijkomende verplichting. Gelukkig zijn er ook nog zoals wij van Fortis Orbis. Ondernemers met een passie en liefde voor cijfers. Wij willen graag onze klanten inspireren om te ondernemen en de administratie zo simpel mogelijk te organiseren.

Uitzoekklussen, betalingen najagen en puzzelen met cijfers: je kunt echte boekhouders zoals wij niet gelukkiger maken! Voor ons is het maken van een rapportage of een jaarrekening niks meer dan een uitdagende Sudoku puzzel. Maar wat nu als jouw passie vooral gaat om ondernemen en om zo ver mogelijk van deze puzzels weg te blijven? Dan helpen wij jou om zo snel en efficiƫnt mogelijk alle tools te verkrijgen die jij nodig hebt om jouw passie te kunnen uitoefenen.

Ons kantoor bestaat uit rasechte boekhouders, gecombineerd met commerciƫle ondernemers die het vak kennen. Daardoor kunnen wij perfect de vertaalslag van cijfers naar ondernemen voor jou maken. Al die ingewikkelde regeltjes worden ineens simpel en begrijpelijk. Wij praten jouw jargon in plaats in dat van ons.

Ben je nu starter? Of ben je ZZP-er of MKB-er en heb je altijd al het gevoel gehad dat het werk van jouw administratiekantoor vooral heel duur is en het je weinig oplevert? Geeft het je weinig extra inzicht of krijg je verder geen tips in hoe je jouw succes kan vergroten?

Neem dan snel contact op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *