Boekhouding

Het doen van je administratie hoeft niet iets vervelends te zijn. Maar wat als prettig wordt ervaren is iets heel persoonlijks. Dit kan betekenen dat je alles uitbesteed, of juist graag het één en ander zelf doet. Bij Fortis Orbis is allebei mogelijk. Om je op weg te helpen hebben wij een selectie gemaakt van de software waar wij mee werken.

Onze software..

Exact Online

Onze werkwijze..

Een samenwerking met Fortis Orbis begint met een persoonlijke kennismaking. Wie ben jij en wat doe jij met je bedrijf. Je financiën is iets persoonlijks en dus wil je graag weten bij wie deze gegevens terecht komen. Heel logisch!

Tijdens deze eerste kennismaking horen wij graag wat je doet met je bedrijf, wat je ambities zijn en hoe je tegen je administratie aan kijkt. Zijn er dingen die je zelf wilt en kan doen of juist helemaal niet. Daarnaast vertellen wij jou hoe wij je kunnen ontlasten en ontzorgen. We lopen door de verschillende opties aan software heen, we bespreken de omvang van je administratie en welke werkzaamheden er allemaal verricht moeten worden. Op basis van deze gegevens doen wij een voorstel qua uren die wij denken nodig te hebben. Uiteraard heb je alle tijd om te bedenken of je comfortabel bent met dit voorstel. Als dit het geval is dan gaan wij graag voor je aan de slag.

In de basis zijn er drie opties.

ZZP Basic

In het pakket van ZZP Basic doe je in de basis zelf de boekhouding in één van de pakketten waar wij in werken. Eens per kwartaal doen wij de controle voor de BTW aangiften en dienen wij deze voor je in. Daarnaast stellen wij aan het einde van het jaar de jaarrekening op en dienen wij de aangifte inkomstenbelasting in. Daarnaast zit het beantwoorden van eenvoudige vragen ook inbegrepen.

Je doet dus voor een groot gedeelte zelf de administratie, maar je hebt toch een ervaren boekhouder die over je schouder mee kijkt en die zorgt dat alle aangiften op tijd zijn ingediend.

ZZP Deluxe

In het pakket van ZZP Deluxe ontzorgen wij je op alle fronten. Je krijgt twee e-mail adressen waar je jouw inkoop- en verkoopfacturen naar toe kan sturen. Daarnaast toegang tot een app waarmee je foto’s van bonnen kan maken om in te sturen. Vanaf daar doen wij de volledige verwerking. Natuurlijk helpen wij je in het begin ook met het organiseren van je mailbox zodat je niks vergeet in te sturen. Op een manier die bij jou past. Ook stellen wij alle nodige gegevens in dat facturen vanuit portals automatisch worden gedownload. Uiteraard organiseren wij verder de aangifte omzetbelasting, de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting.

MKB op Maat

Voor de grotere ondernemingen hebben wij MKB op maat. Qua basis lijkt dit pakket op ZZP Deluxe. Extra mogelijke diensten zijn facturatie, debiteurenbeheer, het verzorgen van betalingen en periodieke rapportages. Het verschilt per onderneming en ondernemer waar de behoefte van dienstverlening ligt. Daarom zijn deze diensten allemaal optioneel en stellen wij een pakket samen welke direct op je wensen aansluit.

Wat wij kosten..

ZZP Basic
Voor iedere ondernemer die graag nog iets zelf doet
Vanaf €55
maand

Kwartaal controle van de administratie

BTW aangiften

Jaarrekening

Aangifte inkomstenbelasting

ZZP Deluxe
Voor iedere kleine ondernemer die weinig wilt doen
Vanaf €100
Maand

Scan & Herken

BTW aangiften

Jaarrekening

Verwerken bankmutaties

Aangifte inkomstenbelasting

Storecove

MKB op maat
Voor de MKB-er die minder administratieve last wilt
vanaf €175
maand

Scan & Herken

Fiscale aangiften (BTW. Inkomstenbelasting, VPB)

Jaarrekening

Verwerken van bankmutaties

Debiteurenbeheer

Crediteurenbeheer

Periodieke rapportages

Facturatie

Ben jij klaar voor een nieuwe financiële partner?

Neem dan snel contact op
Contact