Fortis Orbis: boekhouder heeft plek voor 50 nieuwe klanten!

Fortis Orbis: boekhouder heeft ruimte om met 50 ZZP-ers te gaan groeien.

Na een aantal jaar op een laag pitje de nodige ervaring op te hebben gedaan, wordt het tijd voor ons om als adminstratiekantoor een klasse te gaan verschuiven.

 

Fortis Orbis heeft daarom ruimte om met 50 ZZP-ers te gaan groeien!

Het nieuwe jaar komt eraan en dus is het tijd om na te gaan denken over een nieuwe boekhouder. Heb jij de behoefte aan de frisse energie van een jonge ondernemer? Maar ook de gepokt en gemazeldheid van een ervaren boekhouder? Zoek dan niet verder!

Je financiën zijn een persoonlijke kwestie. Je wilt dus zeker weten dat deze ergens veilig zijn en dat er goed met jouw gegevens om worden gegaan. Helaas is het in de praktijk zo dat veel administratiekantoren meer klanten hebben dan ze eigenlijk aan kunnen. Goede boekhouders zijn moeilijk te vinden en degene die daar het meeste last van heeft.. juist, dat ben jij! Er is te weinig ruimte voor persoonlijke aandacht, je dossier belandt op de stapel en wordt als een nummertje afgehandeld. Gesprekken zijn gehaast en telefonisch zijn ze haast onbereikbaar.

Deze klant ervaring willen wij voor jou niet. Om deze reden beperken wij onze groei en onze maximale dossier aantallen. Hierdoor blijft er meer dan voldoende ruimte voor jou om spontaan te bellen met een vraag of een rustig jaarrekening gesprek onder genot van een kopje koffie.

Of je nu alleen de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting wilt laten opstellen of op zoek bent naar een financiële partner waar je maandelijks even contact mee hebt over de boekhouding. Bij Fortis Orbis is elke administratie maatwerk. Vanaf €40,- per maand kunnen je BTW aangiften, jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting all-in geregeld zijn.

Ben jij ook toe aan een nieuwe boekhouder?

Neem dan snel contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *