Filosofie..

Als administratiekantoor in Amsterdam sta je voor veel uitdagingen. De verzameling ondernemers in onze stad is divers. De wensen van deze ondernemers zijn dat dus ook. Traditionele kantoren focussen zich op de eigen productiviteit en efficiency. Hierdoor kunnen ze het beste product leveren tegen de laagste prijs. Echter is het concept ‘beste product’ per ondernemer verschillend. Ja, je moet uiteindelijk een aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting indienen. Ja, deze cijfers moeten uiteraard correct zijn.

Cijfers kunnen je echter zóveel meer informatie geven als je ze op tijd in handen hebt én weet hoe je ze moet lezen. Daarom focussen wij ons niet alleen op de ‘moetjes’, maar vooral op de ondernemer die iets met deze cijfers moet kunnen. Dit doen wij op het gebied van administratie, fiscale vraagstukken en coaching.

What would you do if you knew you couldn't fail?

Onze diensten

Business Coaching

Je business runnen doe je wellicht met een partner, maar vaak alleen. Veel ondernemers vinden het lastig om met deze vorm van alleen om te gaan. Hiervoor hebben wij onze business coaching. Iemand die klaar staat voor jou om je met de uitdagingen van jouw bedrijf te helpen dealen. Of dit nu met het vinden van nieuwe klanten, het aangaan van een financiering of een geschil oplossen tussen jou en je zakenpartner. Je zal alles zelf moeten doen, maar dat hoeft niet persé alleen te zijn. Lees meer.

Boekhouding

Een georganiseerde onderneming begint met een georganiseerde administratie. We leven in een wereld van versimpelen en automatiseren, maar soms is zelf even de administratie doen ook wel een therapeutisch lekker klusje. Wij helpen je op weg in de wereld van software en tooltjes om jouw administratie zo optimaal mogelijk te laten draaien. Natuurlijk met het inzicht in de cijfers die jou als ondernemer verder gaan helpen. Lees meer

Fiscale aangiften

Bij ondernemen hoort omgang met de belastingdienst. De angst voor de belastingdienst weerhoudt sommigen er ook van om voor zichzelf te beginnen. Wij helpen je om inzicht te krijgen in alle fiscale regels die voor jou van toepassing zijn. Duidelijke uitleg zodat jij precies weet hoe de vork in de steel zit en niet voor verassingen komt te staan. Uiteraard nemen wij je ook graag de last van aangiften doen uit handen. Lees meer

Direct weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?

Neem dan snel contact op en we maken een plan, speciaal voor jou!
Bericht ons!