Getting lost is not a waste..

Waarom Fortis Orbis..

Bij het kiezen van een boekhouder is het logisch dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Dit is niet erg. Je gaat op onderzoek uit en komt daar, waar je het beste bij past. Als dat bij ons is, dan vinden wij dat alleen maar mooi!

Waarom je voor Fortis Orbis moet kiezen is simpel. Je krijgt de ervaring en professioneliteit van een groot administratiekantoor, maar het persoonlijke contact met een echte ondernemer. De boekhouding moet compleet en accuraat zijn, geen gezeur met de belastingdienst etc. Kortom, de kwaliteit van het werk moet goed zijn, met een glimlach en een geintje tussendoor. Wij vinden het belangrijk om een goede financiële partner te zijn, maar ook dat jij je prettig voelt bij ons. Om deze reden houden we ons klantenbestand klein. Daardoor blijft er voldoende ruimte voor ons om ons werk goed te doen, en voor jou om spontaan te bellen met een vraag.

Sometimes the best decision you can make is just to go with it..

Wie zit er achter Fortis Orbis

Fortis Orbis is in 2013 opgericht door Sabine de Jong. Tijdens haar eerste werkervaring bij een administratiekantoor had zij al het gevoel niet te doen waar ze écht goed in is. Namelijk de vertaling maken van de cijfers naar ondernemers toe. Daarom greep zij haar kans om haar eigen bedrijf op te starten zodra hij zich voordiende.

 

Cijfers zijn zó nuttig, maar soms zó ingewikkeld. Sabine ziet het als haar taak om ondernemers te ondersteunen met de cijfers die hun ondernemingen geneneren. Maar ook in het mentale aspect dat ondernemen met zich mee brengt. De uitdaging, de onzekerheid, het ego en het succes. Haar manier van communiceren is informeel en duidelijk te noemen. Naast haar kennis van de administratieve en fiscale wereld, is zij ook bekend met de uitdagingen van het leidinggeven, de zoektocht in de wereld van marketing, marketingbureau’s en adverteren. Ze is een echte duizendpoot.

 

 

Sabine is niet alleen fanatiek ondernemer in de administratieve dienstverlening. Daarnaast is zij reeds 23 jaar fanatiek paardensporter. Vanuit SDJ Horse Training deelt zij haar kennis over trainingsmethodieken, biomechanica en verzorgd zij tevens het geven van lessen, clinics en trainingen. Waar ze voorheen zich nog fanatiek richtte op de wedstrijdsport, ligt haar focus hier vooral op het revalideren van paarden.

Naast de paardensport is ze dol op haar twee katten, volgt ze graag de voetbal sport, geniet ze van een wijntje en gaat ze graag op reis.

Keep your face towards the sun and you will never see the shadows..

Onze naam

 

De naam is bedacht bij de oprichting. De vertaling vanuit het Latijn is ‘Sterke Wereld’. Dat is dan ook waar wij voor staan. Een bijdrage leveren aan het maken van een sterkere wereld. Die wereld begint bij ons als individu. Hoe staan wij in ons leven, hoe staan wij in deze wereld en hoe staan we in onze onderneming. Ten opzichte van anderen en ten opzichte van onszelf.

Uiteindelijk maken we een sterke wereld met elkaar. Met een gezonde economie en een gezonde arbeidsmentaliteit.

De kleur oranje staat alom bekent voor de betekenis van plezier, humor, hoop en optimisme. Dat is graag iets dat wij uitdragen.

Pas jij bij Fortis Orbis?

Neem dan snel contact op voor een afspraak!
Contact